Weisz Fanni eljegyzése és babavárása

Weisz Fanni modell a közösségi médiában nem csak sejtelmes módon, hanem egyértelműen is megerősítette, hogy eljegyezték, és babát vár. A híresség, aki mindig is óvta magánéletét, jelenleg szerelmével romantikus olaszországi utazáson van, Velencében. Egy Instagramon közzétett fotón egy jegygyűrű és a modell kerekedő pocakja is látható, ami sokat sejtet az örömhírről. Weisz Fanni az Instagram-oldalán írt arról, hogy párja megkérte a kezét, és már babát is várnak, hozzátéve, hogy a boldogságuk határtalan.

Az nlc.hu által kiemelt egyik kommentben egy rajongó szívből gratulált Weisz Fanninak az eljegyzéshez és a babához. Fanni a gratulációra egy szívecskével válaszolt, amit sokan úgy értelmeztek, mint az örömhírek megerősítését. Az említett képet az Instagramon keresztül lehet megtekinteni. Weisz Fanni a bejegyzésében megköszönte a gratulációkat is, és elárulta, hogy már 16 éves korában szeretett volna nagymama lenni, és úgy tűnik, ez a terv most megvalósulni látszik. A modell jelezte, hogy bár próbálja óvni a magánéletét, azért egy-két fontosabb, szívemhez közel álló részletet szeretne megosztani a követőivel.

A Blikk is beszámolt róla, hogy Weisz Fanni hamarosan megházasodik és anyai örömök elé néz. A 31 éves modell úgy tűnik, megtalálta élete párját, ugyanis megkérték a kezét, és közös gyermeket is vállalnak. Fanni vasárnap délután ugyan nem mondta ki, de egy igencsak sokat sejtető bejegyzést osztott meg, melyen egy eljegyzési gyűrű látható a kezén, valamint a pocakja is kerekedik.

Hétfő estére egy újabb poszttal jelentkezett, melyben elárulta, hogy a sejtések bizony igazak, ugyanis párjával esküvőre készülnek, és babájuk is lesz. Kiderült továbbá az is, hogy Olaszországban, nagyon romantikus körülmények között történt a lánykérés. Weisz Fanni ígéretet tett arra, hogy mesél majd a lánykérésről is, amelyet sokan kíváncsian várnak.