ValóVilág 12: váratlan fordulat a negyedik kiválasztáson

Vasárnap este a ValóVilág tizenkettedik évadának negyedik kiválasztásán a helyzet kiéleződött, és a villalakók közötti klikkesedés határozta meg a történéseket.

A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti kiemelte, hogy a villalakók közötti helyzet egyre feszültebbé válik, ami a kiválasztáson és az azt megelőző iskolahéten is megmutatkozott. Giada szinte mindenkit kamugépnek nevezett, ami a villában uralkodó hangulatot tükrözi.

Ádi, aki az előző párbaj győzteseként lila kendőt kapott, így védettséget élvezett, nem kaphatott jelet a többi játékostól. Dorka szavazata érvénytelen volt, míg Dzsigeri szavazata duplán számított, mivel neki kellett használnia a szőkeség jelét is.

A szavazatok széles körben megoszlottak, majdnem mindenki kapott legalább egy voksot. Dzsigeri az utolsó két jelet Rubenre tette, aki így került párbajozásra. Dzsigeri döntését azzal indokolta, hogy Ruben túl sok poént erőltet, és ő nem tud mindig rajta nevetni. Ruben, az RTL+ nézői által utolsóként beválasztott fiatalember, így kénytelen lesz megküzdeni a párbajon a továbbmaradásért.