Tornóczky Anita terhességéről beszélt

Tornóczky Anita, aki jelenleg a várandóssága 17. hetében jár, a múlt héten jelentette be, hogy gyermeket vár. Az egykori műsorvezető a Best magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy öt év küzdelem után, 26 orvosnál járva, a második lombikprogram hozott számukra eredményt.

Tornóczky a Reggeli című műsorban osztotta meg tapasztalatait a termékenységi problémákról, amelyeket ő civilizációs gondoknak tart, és úgy véli, sokan még mindig szégyellik ezeket a nehézségeket. Elmondása szerint a hormonpótlások és a kudarcok miatt kialakuló testi-lelki hullámvasútban érintettek gyakran nem oszthatják meg a problémáikat a környezetükkel, mert ezeket titkolni kell, vagy cikinek érzik.

A beszélgetés során kiderült, hogy Tornóczky 2021-ben, A Konyhafőnök forgatása alatt spontán terhes lett, de a hormonpótlás elmaradása miatt elveszítette a magzatot. A habilitációs kutyakiképző, aki a műsort meg is nyerte, azt is hozzátette, hogy a spontán terhesség után még nagyobb esélyt látnak a mesterséges megtermékenyítés sikerére. Tornóczky és párja decemberben várják kisfiuk érkezését.