A Megasztár műsorvezetői: Till Attila és Ördög Nóra

A TV2-n hamarosan visszatérő Megasztár tehetségkutató műsorvezetői Till Attila és Ördög Nóra lesznek, ezt a hírt maguk a műsorvezetők jelentették be Instagramon.

A Megasztár zsűrijének tagjairól már korábban bejelentést tett a TV2: Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják majd az ötfős ítészcsapatot. A műsorvezetők személyéről azonban csak most szolgáltatott információval a csatorna. Till Attila egy Instagram-videóban fedte fel, hogy Ördög Nórával együtt fogják vezetni a népszerű tehetségkutatót.

Till Attila posztjában lelkesedését fejezte ki a közös munka kapcsán: "Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt @ordognora!!! 🥳😎💥 Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!". Ördög Nóra is megosztotta a lelkesedését, hozzátéve, hogy ő volt a "titkos összetevő", mivel Tilláról már mindenki tudta, hogy összefonódik a neve a Megasztárral.

A rajongók és a nézők egyaránt izgatottan várhatják a műsor új évadát, amely több mint 10 év után tér vissza a TV2 képernyőjére. A nyertesre a magyar tehetségkutatók történetének legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip. Az ujjongó tömeg sikoltozva fogadta a műsorvezetőket a válogatók forgatásán, ami jól mutatja, mennyire várt esemény a Megasztár folytatása.