Taylor Swift összeomlása a londoni koncerten

Taylor Swift Eras turnéjának utolsó állomása Londonban zajlott, ahol a színpadon váratlanul összeomlott, miközben híres személyiségek, mint Hugh Grant, Mila Kunis és Paul McCartney is a közönség soraiban buliztak.

A vasárnap esti koncerten Swift barátja, a Kansas City Chiefs játékosa, Travis Kelce csatlakozott hozzá a színpadon, ami miatt az énekesnő összeomlott, Kelce pedig karjaiba kapta és segített neki átöltözni, valamint az arcát is bepúderezte, bár ez csak a show része volt. Kelce frakkban és cilinderben jelent meg a Wembley Stadionban, Swift táncosaihoz hasonlóan fekete-fehér szmokingban, miközben Swift az I Can Do It With a Broken Heart című dalt énekelte.

A meglepetések sorát Gracie Abrams énekesnő folytatta, aki Swifttel együtt adta elő az Us című számot, amit közösen írtak Abrams The Secret of Us című albumára. Swift a dal előadását egyedül kezdte, majd Abrams csatlakozott hozzá, és az énekesnő a közös munkáról mesélt a közönségnek.

Swift az Out of the Woods akusztikus verzióját is előadta, amit a Clean című dallal kevert össze. A koncerten jelen voltak más hírességek is, mint például Hugh Grant, Tom Cruise, Liam Hemsworth, Rachel Zegler, Mila Kunis vagy Ashton Kutcher, de a szemfüles rajongók Paul McCartney-t is észrevették, aki a But Daddy I Love Him! számra táncolt a nézőtéren.

Hugh Grant az X-en köszönte meg az élményt, és „egy idősödő londoni fiú, a felesége és egy izgatott 8 éves” szavakkal írta alá a bejegyzést. Swift péntek este Vilmos herceggel is készített egy szelfit, aki a koncerten ünnepelte 42. születésnapját gyerekeivel, Györggyel és Saroltával. Az énekesnő augusztusban tér vissza a Wembley-be, hogy lezárja az Eras turné európai szakaszát.