Taylor Swift tűzoltóként tündököl

Taylor Swift énekesnő egy kisebb tűzesettel nézett szembe New York-i lakásában, amit sikeresen megfékezett.

A népszerű énekesnő, Taylor Swift a New York-i otthonában találta magát egy váratlan helyzetben, amikor éjszaka konyhájában tűz ütött ki. A lángokat gyorsan és hatékonyan sikerült eloltania egy tűzoltó készülék segítségével. Az eseményről Gracie Abrams énekesnő posztolt egy videót az X-en, amelyen Swift bizonytalankodás után bátran veszi kezébe az oltást.

A videó végén még egy kis meglepetés is várta a nézőket: megjelent az énekesnő macskája, Benjamin Button, aki kissé zavarodottan szemlélte az eseményeket. Az oltás során szerencsére senki sem sérült meg, de a tűzoltóhab nem kímélte Swift pulton található táskáját sem.

Az incidensről szóló poszt szerint az énekesnő és Abrams egy dalszövegen dolgoztak, amikor a konyhában a tűz keletkezett. A tűz okai egyelőre ismeretlenek maradtak.

Taylor Swift nemrégiben került be a hírekbe, amikor Vilmos herceg az ő koncertjén ünnepelte gyermekei társaságában a születésnapját. A közösségi médiában terjedő videókon a táncoló trónörökös látható, és Swift egy közös fotót is megosztott az eseményről. A rajongók számára azonban csalódást okozhat, hogy 2023-ban Karácsony Gergely felkérésére sem fog Budapestre látogatni, így aki élőben szeretné látni, annak Bécsig kell utaznia augusztusban.