"Azt mondta, hogy menjünk innen, nehogy fellépjünk itt, a pénzt már odaadta" - Szandi kifakadt a koncertbalhéról, de soha többé nem szólal meg a témában

Szandi és férje, Bogdán Csaba a Retro Rádió Bochkor című műsorában beszéltek arról, hogy miért nem léptek fel a szlovákiai jótékonysági rendezvényen, és hogy a botrány mennyire megviselte őket. A fellépésért kapott honoráriumot visszautalták, és személyesen is találkoztak a segíteni kívánt családdal.

Szandiék a múlt hétvégén nem léptek fel a szlovákiai Madar településen, ahol egy jótékonysági rendezvényen várták őket sztárvendégként. Az énekesnő és férje szerint a helyszínen mindössze nyolc ember várta őket, és a koncert közvetítője azt tanácsolta nekik, hogy inkább ne lépjenek fel. Szandi elmondása szerint még sosem látott hasonlóan kevés embert egy ilyen nagy helyszínen, és ez a látvány sokkolta őket.

A botrány kirobbanása után Szandiék lelkileg megviselten tértek haza, és az autóban is lesokkolva ültek. A történtek után felvették a kapcsolatot a komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet igazgatójával, Kallós Danielával, hogy tisztázzák a félreértéseket. Az énekesnő és férje visszautalták a fellépésért kapott honoráriumot, amely egy szervező szerint 1500 euró volt.

Szandiék ezután felkeresték a családot, amelynek megsegítéséért a koncertet szervezték. Az énekesnő szerint a találkozó megható volt, és ajándékokat is vittek a családnak. Szandi a közösségi oldalán elnézést kért azoktól, akiket megbántott azzal, hogy nem lépett fel, és reméli, hogy lesz még mód kárpótolni őket.

A Blikk megkereste az alapítvány vezetőjét, Kallós Danielát, aki elmondta, hogy az édesanya és a kisebbik lány hatalmas Szandi rajongók, és nagyon örültek az énekesnő látogatásának. Szandi személyes ajándékokkal is készült, többek között CD-lejátszót dedikált lemezekkel, festőállványt és sportszereket adott nekik. Kallós Daniela arra kér mindenkit, hogy ne bántsák Szandit, hiszen a történteknek köszönhetően a család találkozhatott vele, és az a pénz, amit a fellépésért kapott volna, most nagy segítség a családnak.