Sydney van den Bosch újra műtéten esett át

Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék egykori háziasszonya, nemrégiben újabb műtéten esett át, és jelenleg otthonában lábadozik. Az elmúlt években egészségügyi okokból mindkét mellét eltávolíttatta, miután BRCA-génmutációt diagnosztizáltak nála. A közelmúltban azonban újabb elváltozást találtak a szervezetében, ami miatt ismét meg kellett műteni.

Két és fél évvel a dupla masztektómiája után Sydney van den Bosch ismét műtéti beavatkozáson esett át. Nehéz időszakot él meg, miután pár évvel ezelőtt BRCA-génmutációt fedeztek fel nála, ami növeli a rákos megbetegedések kockázatát fiatalabb korban. A modell korábban úgy döntött, hogy megelőző jelleggel eltávolíttatja mindkét mellét. Nemrégiben azonban újabb műtétre került sor, mivel elváltozást észleltek a testében, amelynek természetét csak a beavatkozás után lehetett megállapítani.

Sydney a közösségi médiában osztotta meg, hogy 903 napja már átesett egy műtéten, és hogy bár három évvel ezelőtt nem érezte a félelmet, most igen. Arra buzdította követőit, hogy beszéljenek a családjukkal és járjanak szűrővizsgálatokra, hangsúlyozva, hogy ezek a vizsgálatok nem vesznek igénybe több időt, mint egy mozi vagy vacsora.

A műtét után Sydneyt már hazaengedték a kórházból, és otthonában lábadozik. A beavatkozás után a rokonok is meglátogathatták, ellentétben az első, koronavírus-időszak alatti műtéttel. A TV2 sztárja egy posztban megosztott egy üdvözlőlapot, amit egy barátnőjétől kapott, melyen az áll, hogy most már nem kell erősnek lennie, csak boldognak. Június közepén az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy két és fél évvel a dupla masztektómiája után ismét műtét vár rá, és egy kórházban készült fotóval adott hírt az operációról, melyen egy szeretteitől kapott képeslapot fog a kezében.

Az Instagram-sztorijában Sydney megmutatta, hogy édesanyja segítségével próbálja a legjobbat kihozni a helyzetből, és hogy a kutyája is társaságában van, miközben a tévé előtt pihen. A lábadozás idejét azzal tölti, hogy olyan filmeket néz meg, amelyeket korábban nem látott, például a Harry Pottert, a Star Warst és a Marvel-filmeket. A korlátozott ideig elérhető Instagram-történetébe is posztolt, ezen bejegyzések alapján úgy fest, már a kanapéjáról követhette figyelemmel a Miss World Hungary döntőjét, majd a Skócia-Magyarország meccset is.