Sydney Van den Bosch sikeres műtéten esett át

Hosszú és küzdelmes időszakot követően Sydney Van den Bosch, a TV2 Szerencsekerék egykori háziasszonya, sikeres műtéten esett át, és már otthon lábadozik.

A műtét után nem sokkal Sydney haza térhetett a kórházból, és jelenleg is otthonában piheni ki a nagy ijedtséget, ahol családja gondoskodik róla, hogy minden tekintetben a gyógyulásra tudjon koncentrálni. Időt tölt meccsnézéssel és sorozatozással, amit végre nyugodtan meg is engedhet magának, mivel nem kell a munkával foglalkoznia.

A modell sajtósa szerint minden rendben ment a műtét során, és Sydney jelenleg regenerálódik, amiben a szerettei támogatják. Közel két hete jelentette be, hogy hamarosan komoly beavatkozás vár rá, miután valamiféle elváltozást találtak a testében. Az egykori szépségkirálynő az elmúlt években már megjárta a poklot, hiszen három évvel ezelőtt méhnyakrák-megelőző állapotot diagnosztizáltak nála, majd 2021 decemberében kétoldali masztektómiája volt.

Sydney korábban Instagram-oldalán írta, hogy 903 napja műtöttek, de 9 nap múlva újra műtétre kellett mennie. Akkor még nem érezte a félelmet, de a legutóbbi beavatkozás előtt már igen. Úgy érezte, hogy talán több terhet kapott a sorstól, mint amennyit elbír. A műtét sikeres volt, és bár a teljes gyógyulásra még várni kell, Sydney pozitívumot is talált a helyzetben, hiszen végre foglalkozhat azokkal a dolgokkal, amikre korábban nem jutott ideje.

Instagram-sztorijában megosztotta, hogy közel 30 év után végre megnézheti a Harry Pottert, a Star Warst, és elkezdheti a Marvel filmeket is. Emellett a magyar válogatott vasárnapi skótok elleni Eb-meccsét is megnézte, amit családja támogatásával könnyedén megtehet.

Szerkesztőségünk is felkereste a modellt, hogy kifejezzük jókívánságainkat és érdeklődjünk hogylétéről, ám a gyógyulásra hivatkozva egyelőre nem kívánt nyilatkozni.