Kucsera Gábor kütyümentes táborban neveli a gyerekeket a tanyasi életre

Idén negyedik alkalommal szervezi meg Kucsera Gábor az olimpikon a tanyasi életre nevelő tábort, ahol a gyerekek a természetközeli életmódot sajátíthatják el. A Mokka riporterének Nagyvázsonyban beszélt a tábor programjairól, amelyek között szerepel a reggeli torna és állatetetés, valamint egy látogatás egy veszprémi állatotthonba is. A tábor népszerűségét jelzi, hogy sok gyermek már többször is visszatért ide.

A gyerekeknek már nem is kell magyarázni a napi rutint, hiszen ismerik a szabályokat: mindenki elhelyezi a mobilját, töltőjét és egyéb elektronikai eszközeit egy ládikában. Kucsera Gábor kiemelte, mennyire fontosnak tartja, hogy a gyerekek kiszakadjanak az internet világából és visszatérjenek a természetbe. Az olimpikon szerint a táborban eltöltött idő olyan élményeket nyújt a gyerekeknek, amelyekre szívesen emlékeznek vissza.

Az idei évben Kucsera négy turnust indított, melyből három már teltházas, és még egy felnőtteknek szóló tábor ötletével is foglalkozik. A tábor kütyümentességét csak egyszer szakították meg, amikor a magyar meccs miatt négy év után először bekapcsolták a tévét, de a meccs után azonnal kikapcsolták. A sportoló kisfia, Beni is megosztotta a táborban szerzett pozitív élményeit. Beni mellett a család legkisebb tagja, Bella is részt vesz a családi életben, aki nemrég ünnepelte harmadik születésnapját. Tápai Szabina, Kucsera Gábor felesége, egy megható Instagram-bejegyzésben köszöntötte fel kislányukat, aki a Kucsera-Tápai házaspár legkisebb gyermeke. A család boldogságát tovább növeli, hogy a sztárházaspár néhány külön töltött hónap után ismét egymásra talált, és úgy döntöttek, hogy mégsem válnak el, így a tábori élményeket már egy újraegyesült, boldog családként oszthatják meg.