Noszály Sándor és fiatal párja szerelmes pillanatai

Noszály Sándor, a TV2 sármos sztárja, nemrégiben mutatta meg, hogy mennyire szerelmes újdonsült, 20 évvel fiatalabb párjába, Bánhegyi Amelitába. A közösségi médián keresztül osztott meg romantikus pillanatokat, amelyek Alsóörsön készültek.

Noszály Sándor sosem rejtette véka alá vágyát, hogy megtalálja élete párját, és úgy tűnik, most sikerült is. A korábbi kapcsolatok utáni csalódásokat követően, úgy látszik, a 20 évvel fiatalabb modell, Bánhegyi Amelita személyében rátalált a boldogságra. Noszály több mint másfél évvel ezelőtt szakított előző párjával, Páll Orsolyával, és bár Amerikában töltött évek után hazatérve úgy tűnt, megtalálta a boldogságot, a kapcsolatuk mégis zátonyra futott.

A 52 éves teniszező és a korábban öttusázó, szépségversenyeken is részt vett modell, Amelita, gyakran osztanak meg közös pillanatokat az utazásaikról. A spanyol és a horvát riviérát követően most hazánkban, a magyar tenger mellett, Alsóörsön töltik romantikus napjaikat. Noszály Sándor már nem is titkolja kapcsolatát, hiszen szerelme gyakran feltűnik közösségi oldalán, és a közzétett képek alapján láthatóan el vannak ragadtatva egymástól.

Az Instagram-sztorikban megjelent közös szelfik és a kikötőben készült fotók is azt sugallják, hogy a pár között valóban izzik a levegő. A pillantások és érintések árulkodnak a köztük lévő mély érzelmekről.