Michael Jackson halálának új részletei kerültek napvilágra

Tizenöt évvel ezelőtt, 2009. június 25-én hunyt el Michael Jackson gyógyszer-túladagolás következtében. Az énekes halálát sokan orvosi hibának tulajdonítják, de most új információk láttak napvilágot, amelyek szerint Jackson előre érezhette tragédiáját.

Michael Jackson, a pop király halála óta eltelt időben is sokakat foglalkoztat. Az énekes halálának körülményei máig kérdéseket vetnek fel, és újabb részletek kerülnek elő. Jackson egykori testőre, Matt Fiddes a Page Six-nek adott interjúban beszélt arról, hogy az énekes előre megjósolta saját halálát. Fiddes szerint Jackson az utolsó napokban sorra felhívta barátait és szeretteit, mintha búcsúzna tőlük, és utasításokat adott a temetésével kapcsolatban is.

LaToya Jackson, az énekes nővére is megerősítette a feltételezéseket, amikor elmondta, hogy bátyja részletesen leírta, hogy milyen öltözetben szeretné, ha eltemetnék. Michael Jackson egy fehér kabátot és fekete nadrágot, valamint a kedvenc napszemüvegét kérte, de az ikonikus kesztyűjét nem akarta magán viselni halálakor.

A halálának körülményei továbbra is homályban maradnak, és LaToya Jackson szerint sosem fog kiderülni, hogy orvosi műhiba vagy szándékos túladagolás okozta-e a tragédiát. Az énekes halála mindenkit megrázott, különösen mivel egy nagyszabású turnéra készült, és semmilyen komolyabb egészségügyi problémája nem utalt arra, hogy ilyen tragédia történhetne.