MMA-harcos lánykérési kudarca a ringben

Már több millióan látták azt a videót, amelyen egy MMA-harcos a meccs elvesztése után kínos helyzetbe kerül, amikor barátnője visszautasítja a nyilvános lánykérést.

Lukas Bukovaz cseh MMA-harcos számára nem úgy alakult az előző hétvége, ahogy tervezte. Először is vereséget szenvedett a ringben, majd ezt követően úgy döntött, megkéri szerelme kezét, remélve, hogy a nap mégis sikerrel zárul. Azonban a féltérdre ereszkedő férfi terve nem várt fordulatot vett, amikor a barátnője, 20 ezer néző előtt, visszautasította a lánykérést.

A felvételen látható, hogy a lány habozik, majd elutasítja a felé nyújtott gyűrűt, utalva arra, hogy párja valószínűleg hűtlen volt hozzá. A helyzetet tetézve a hölgyet a közönség kifütyülte, és amikor a mikrofonba mondta, hogy a férfi megcsalta őt, a fütyülés és pfújolás még erőteljesebb lett. Valaki – lehet, hogy a harcos edzője – vízzel is leöntötte.

A kínos jelenetet megörökítő videó gyorsan terjedt el az interneten, a Twitteren már több mint 10 millióan tekintették meg, és a nézettség továbbra is növekszik. Az eset után nem ismert, hogy Bukovaz sikerült-e rendeznie a kapcsolatát barátnőjével. Egy később az Instagramjára feltöltött klipben Bukovaz tagadta a hűtlenség vádját.