Köllő Babett és a napozás: nem az ő világa

Köllő Babett Instagram-oldalán osztott meg egy bikinis szelfit, amelyen napozás közben látható, és a mellékelt üzenetében kifejtette, hogy neki ez a tevékenység nem okoz örömet.

A közösségi médiában közzétett bejegyzésében Köllő Babett arról írt, hogy irigyli azokat az embereket, akik szeretnek napozni, mivel számára ez szenvedést jelent. Elmondása szerint nehezen barnul és gyakran érzi unatkozónak magát, miközben a napon próbál relaxálni. Azt is hozzátette, hogy a szaunázás során még ennél is vállalhatatlanabbnak érzi magát, és gyakran panaszkodik, hogy "ez borzalmas" .

Nagy meglepetésnek számított a hír, mely szerint a TV2 egyik legismertebb arca, Köllő Babett nemrég úgy döntött, hogy idén ősszel már nem fog tévéműsorban szerepelni, hanem a pihenést választja helyette. A színésznő és műsorvezető legutóbb a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutatóban zsűrizett, de az idei évadban biztosan nem fog feltűnni. Köllő a jelek szerint teljesen elégedett a döntésével, hisz máris egy napozós képpel jelentkezett rajongóinak a közösségi oldalán. A bikinis fotója mellett ugyanakkor megjegyzi, hogy nincs kibékülve a pihenési formával, mert nehezen barnul és közben unatkozik is .