Motorháztetőn utazó kígyó okozott pánikot

Egy dél-karolinai nő éppen munkába tartott, amikor észrevette, hogy egy méretes kígyó csúszkál a járműve motorháztetőjén. A People magazin szerint a nő, akit a helyi sajtó L. Fordként azonosított, elmondta, hogy az eset a munkahelyére vezető úton történt.

Ford körülbelül félúton volt, amikor észlelte a fekete patkánysiklót, amint a motorháztetőn mozgott. A nő azonnal felhúzta mindkét ablakot, hogy megakadályozza az állat bejutását a kocsiba.

A nőnek, aki kígyófóbiában szenved, pánikrohama lett az eset következtében. Fordnak mégis sikerült videót készítenie a kígyóról, amelyet később megoszthatott.

A fekete patkánysikló nem mérges faj, Észak-Amerikában őshonos. A legnagyobb eddig felfedezett példány hossza 256 centiméter volt, ami Észak-Amerika leghosszabb kígyójává teszi ezt a fajt.

Ford szerint a kígyó valószínűleg a motortérbe mászhatott be, és amikor ott túl meleg lett neki, felkúszott a motorháztetőre. A nő megállás után már nem találta meg az állatot, ami arra utal, hogy a kígyó valahogy kikerült a járműből. Az eset nem kapcsolódik Olivia Munn és férje, John Mulaney párizsi divatbemutatón való részvételéhez, ahol Munn egy drága ékszerszettet viselt, és ami miatt külön testőrt kapott maga mellé.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!