Jonah Hill drámai fogyása: alig ismerni fel a színészt

Jonah Hill, a két Oscar-díjra jelölt amerikai színész, elképesztő átalakuláson ment keresztül, több mint 18 kilót fogyott, és mára már csak csont és bőr.

A Superbad című film óta jelentősen megváltozott Hill külseje, a fogyásában egy táplálkozási tanácsadó és személyi edző is segítségére volt. Tavaly Malibuban készült fotókon a rajongók alig ismerték fel, és az X (korábban Twitter) felületén Tom Hanks Cast Away-beli megjelenéséhez hasonlították.

Jonah Hill karrierje során gyakran küzdött a súlyingadozással, és nehezen tartotta a célsúlyát. Az ABC Newsnak elmondta, hogy a diéta hozta meg számára a változást, és bár szeretne valami különleges módszert említeni, valójában a japán ételek és a sör teljes mellőzése segítette elő a fogyását.

A színész 2016-ban a War Dogs című filmhez ismét felszedett néhány kilót, de Channing Tatum tanácsára újra sikerült lefogynia. Jonah Hill a The Tonight Show című műsorban mesélt arról, hogy Tatum egyszerű, de hatásos tanácsot adott neki: kevesebb evés és több edzés.

Hill ma már igyekszik elfogadni magát, és elmondása szerint a média által éveken át gyakorolt nyomás és a testét ért nyilvános gúnyolódások ellenére is sikerült megtalálnia az önszeretetet. 37 évesen úgy érzi, végre szereti és elfogadja magát.