Jennifer Lawrence egy valóságshow ihlette krimiben vállal szerepet

Jennifer Lawrence, aki híresen nagy rajongója a Real Housewives valóságshow franchise-nak, most egy e franchise által ihletett krimiben vállalja a főszerepet és a produceri feladatokat is, a film jelenlegi címe The Wives. A projekt részleteit egyelőre titokban tartják, de a forgatókönyvet Michael Breslin és Patrick Foley írja, akik korábban a Pulitzer-díj-döntős Circle Jerk darabot is közösen alkották. A Real Housewives sorozatok, amelyek különböző városok gazdag nőinek csoportjait és drámáit mutatják be, jelentős hatással vannak a történetre.

Az Apple Original Films szerezte meg a film jogait, amiért állítólag rendkívüli verseny folyt a Variety információi szerint. Lawrence korábban többször is nyilvánosan beszélt a Real Housewives franchise iránti szeretetéről, például a 2024-es Golden Globe-gálán megjegyezte, hogy a Real Housewives of Salt Lake City stábjának adná az Oscart a valaha volt legjobb valóságshow-fináléért, és hozzátette: „Odaadom nekik az enyémet! Nem érdekel, megérdemlik!”.

A színésznő legutóbb a Sony által 2023-ban bemutatott Barátnőt felveszünk című vígjátékban szerepelt, és ugyanebben az évben a Bread & Roses című dokumentumfilm producere is volt, amely az afganisztáni nők életét dokumentálta a tálib hatalomátvétel után.