Gazdag Tibor a családi nyaralásra készül: miért lesz minden más a jövőben

Gazdag Tibor színész az utolsó nyugodt családi nyaralásra készül, mielőtt a lánya elkezdi a munkát, ami új fejezetet nyit életükben.

Gazdag Tibor, aki június 26-án lép fel a Ments meg, szerelem! című zenés-táncos előadásban a Városmajori Szabadtéri Színpadon, egyben a testvére cégénél is dolgozik kontrollerként. A színész elmondta, hogy a családi vállalkozásban végzett munkája rugalmasságot tesz lehetővé számára, így a színházi próbákra is oda tud figyelni.

A Ments meg, szerelem! előadás a pandémia idején játszódik, és nyolc ember online találkozásait mutatja be humoros és romantikus helyzetek keresztül. Gazdag Tibor kiemelte, hogy a darab próbafolyamata rendkívül hosszú és intenzív volt, hiszen tizennyolc magyar slágert kellett megtanulniuk táncolni.

A színész nyugodtan tervezheti augusztusi nyaralását, hiszen az izoláció már csak a színpadon és az emlékeikben él. Gazdag Tibor számára ez a nyaralás különleges lesz, mivel ez lesz az utolsó alkalom, hogy a lányával kötetlenül tölthetik el a vakációt, mielőtt ő munkába áll. A színész büszkeséggel tekint a lánya felnőtté válására és arra, hogy hamarosan elkezdi a saját hivatását. Gazdag Tibor nem szomorkodik lánya "kirepülése" miatt, hanem örömmel és büszkeséggel tölti el a lelkesedés, amellyel a lánya a jövőjét építi.