Galambos Bogi a milliárdos szerelméről és divattervezői karrierjéről mesélt

Galambos Bogi, Galambos Lajos lánya, nyilatkozott először a 29 évvel idősebb milliárdos szerelméről, Csipak Péterről, aki nagyban hozzájárult divattervezői karrierjének sikeréhez. A 25 éves Bogi a Fashion Streeten bemutatott új ruhakollekciójáról és a családi támogatásról is beszélt.

Március közepén derült ki, hogy Galambos Bogi életében újra fontos szerepet kapott a szerelem. A fiatal divattervező, aki saját márkáját, a GBA Style-t hozta létre, nagy sikert aratott a bemutatójával, ahol a művészetet ötvözte az önkifejezéssel és a fesztivál-életérzéssel. Bogi kiemelte a fenntarthatóságot is, hiszen kizárólag újrahasznosított anyagokkal dolgozik.

A bemutatón a hazai sztárvilág jeles képviselői mellett Bogi családtagjai is részt vettek, azonban édesapja, Galambos Lajcsi, aki jelenleg börtönben van, nem lehetett ott. Bogi elmondta, hogy édesanyja büszkesége mellett édesapja is támogatja őt, és bár távolból, de naprakész volt az eseményekkel kapcsolatban és drukkolt neki. „Anya rettentő büszke rám, és nagyon nagy dolog, hogy ma eljött a bemutatóra. A jelenlétével apát is képviselte, aki ugyan nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem” – mesélte Bogi a Story.hu-nak.

A divattervező hangsúlyozta, hogy édesapjával, aki a baracskai börtönben van, minden nap beszél telefonon, és a dekorálásban is számíthatott a zenész segítségére. Bogi büszke volt arra, hogy apja régi fúvós hangszereit kiállíthatta az üzletében, amiket az ő hozzájárulásával hozott el otthonról, majd állított ki.

Galambos Bogi párja, Csipak Péter, aki korábban Horváth Évával is kapcsolatban állt, és a Fashion Street koncepciójának megálmodója, szintén a divatszakmában tevékenykedik. Bogi elismerően szólt arról, hogy szerelme szakmai tanácsokkal és támogatással segítette őt, és nélküle talán nem sikerült volna megvalósítania a bemutatót. „A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani. A ruhák tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme” – mondta hálásan Bogi, kiemelve, hogy kedvese szakmailag is látott benne potenciált.