Elon Musk és Shivon Zilis harmadik közös gyermekének születése

Elon Musk, a tech-milliárdos és Shivon Zilis, a Neuralink vezetője harmadik közös gyermekük születését ünnepelhetik. A család legújabb tagjának érkezését nem titkolták, de Musk szerint nem szokásos sajtóközleményben bejelenteni egy újszülött érkezését.

A Bloomberg jelentése szerint Elon Musk és Shivon Zilis kapcsolatából idén született meg a harmadik gyermekük. A hírt Musk a Page Sixnek is megerősítette, hangsúlyozva, hogy a gyermek születése nem maradt titokban a barátok és családtagok előtt. Musk elmondása szerint a gyermek neméről és nevéről egyelőre nem esett szó.

A milliárdos korábbi kapcsolataiból is számos gyermek született. Justine Musk volt feleségétől hat gyermekük született, de sajnálatos módon a legidősebb, Nevada, tízhetes korában elhunyt. Grimes énekesnővel három gyermekük van, X Æ A-12, Exa Dark Sideræl és Techno Mechanicus nevűek.

A tavalyi évben nyilvánosságra került bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Musk és Zilis 2021 novemberében ikreknek adott életet. Az újszülött gyermekükkel együtt így már három közös gyermekük van.

Elon Musk gyermekvállalási hajlandósága és a család bővülése a technológiai és üzleti világ egyik figyelemreméltó eseménye, amely a magánélet és a nyilvánosság határának kezelésére is rávilágít.