Meghalt a Hawaii Five-O sztárja

Elhunyt Taylor Wily, a Hawaii Five-O és a Magnum P. I. sorozatok ismert színésze. A 56 éves korában elhunyt hawaii származású színész halálának hírét ügyvédje erősítette meg, de a halál okáról nem közöltek részleteket.

Taylor Wily, aki leginkább a Hawaii Five-0 című krimisorozatból lehet ismert, 56 éves korában hunyt el. Halálának tényét ügyvédje erősítette meg a CBS Newsnak, azonban a halálának okát nem hozták nyilvánosságra. Wily a Hawaii Five-0-ban Kamekona Tupuola karakterét formálta meg, akit a Magnum P.I. sorozatban is megjelenített.

Peter Lenkov, a két sorozat executive producere, mély megrendülését fejezte ki a színész halála kapcsán. Instagramon osztott meg egy képet, amelyen ő és Wily látható, és hozzátette, hogy néhány napon belül részletesebben is nyilatkozik majd, de egyelőre még túl nehéz számára a helyzet.

Lenkov egy másik bejegyzésében arról írt, hogy már az első meghallgatáson "beleszeretett" Wilyba, amikor a színész egy törülközővel a fején érkezett, és izzadtságot törölgetett. Elmondása szerint Wily elbűvölte őt, és ezért vált állandó szereplővé a műsorban és az életében. Lenkov úgy emlékezett meg róla, mint egy családtagról, akit minden nap hiányolni fog.

Wily eredetileg szumóbirkózó volt, de térdsérülései miatt az 1980-as évek végén abbahagyta a sportot. Később az UFC-ben is versenyzett, mielőtt a színészet felé fordult volna. A Hawaii Five-0-ban 2010 és 2020 között alakította Kamekona informátor szerepét, és hét epizódban szerepelt a Magnum P.I. című sorozatban is. Ismertebb szerepei között szerepelt a Lepattintva című filmben is, Jason Segel és Mila Kunis mellett. Wily számára a Hawaii Five-0 maradt a kedvenc szerepe, amelyről azt mondta, hogy ez a legjobb munka a világon, mert Hollywoodban játszhat, miközben Hawaiin forgathat.