Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán ünnepelte lánya, Tamara 18. születésnapját

Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP háziasszonya, ritkán posztol a gyerekeiről a közösségi oldalain, de jeles alkalmakkor szokott kivételt tenni. Legutóbbi bejegyzésében közös fotókat is megosztott, amelyen 18 éves lányával, Tamarával látható, aki elképesztően hasonlít édesanyjára.

Demcsák Zsuzsa megható üzenetet intézett lányához, Tamara 18. születésnapja alkalmából. A műsorvezető a közösségi médiában közzétett bejegyzésében így fogalmazott: "18 éves lett. Valóban, mintha csak tegnap lett volna, amikor először a karomban tarthattam, ma pedig már a legkisebb gyermekem is nagykorú. Édes, drága nagylányom! Tiéd az élet, én pedig mindig itt leszek neked!" – fejezte ki szeretetét és támogatását Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető által közzétett fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Demcsák Zsuzsára a válása után újra rátalált a szerelem egy titokzatos üzletember személyében, akivel annyira egymásba habarodtak, hogy pár hónapon belül el is jegyezték egymást, majd tavaly december 24-én össze is házasodtak. A műsorvezető és újdonsült férje ráadásul egy új családtagot is örökbe fogadtak, ugyanis magukhoz vettek egy kiskutyát.

A minap újabb lehetőség volt az ünneplésre, ugyanis a tévés kisebbik gyermeke is felnőtté vált, vagyis betöltötte a 18. életévét. Zsuzsa csak nagyon ritkán mutatja meg imádott gyerekeit a követőinek, most azonban kivételt tett és a gyönyörű lányával, Tamarával osztott meg közös fotókat. A fiatal lány le sem tagadhatná az édesanyját, annyira hasonlítanak egymásra.