Csonka András izommutogatása a közösségi médiában

Csonka András, akit sokan csak Csonka Bandiként ismernek, nemrég egy edzőtermi videóval örvendeztette meg rajongóit. Az ismert színész és humorista "asszonyverőben" tátogott rá egy népszerű hangra, ezzel is megmutatva kigyúrt karjait.

Csonka András vasárnap egy edzőtermi környezetből jelentkezett be Instagram-oldalán, ahol gyakran oszt meg humoros tartalmakat. Ez alkalommal egy izompólóban tűnt fel, és egy népszerű hangra tátogva szórakoztatta a digitális közönségét. A Tények kiemelte, hogy a színész ezzel a videóval is tekintélyt parancsoló látványt nyújtott.

A videóhoz fűzött kommentjében Csonka András humorosan arra buzdította követőit, hogy hallgassanak Gyúrós Bandira, hozzátéve, hogy nem fognak csalódni - vagy mégis. A rajongók a kommentek alapján láthatóan élvezték a bejelentkezést, és pozitívan reagáltak a színész legújabb posztjára.

Ezzel szemben az Arlón történt brutális támadás, ahol majdnem halálra vertek egy idős férfit a biciklijéért, komoly társadalmi felháborodást váltott ki. A Tények beszámolója szerint a támadást két fiatalkorú és egy felnőtt követte el még tavaly nyáron. Az előkészítő ülésen ketten lemondtak a tárgyaláshoz való jogukról, míg a fiatal lány, aki szintén részt vett a támadásban, nem ismerte be a rablást. Az eset kapcsán az egyik fiatalkorú anyja nyilatkozott, elmondva, hogy gyermekük megbánta tettét, és nem gondolták komolyan a cselekedetüket. Az ügy tárgyalással folytatódik, és mindhármuk esetében börtönbüntetés is kilátásban van.