Cornwalli Gilisztacsalogató Fesztivál

Az angliai Cornwallban idén is sor került a híres Gilisztacsalogató Fesztiválra, ahol a résztvevők a legkülönfélébb módszereket vetették be a giliszták földből való előcsalogatására. A rendezvényen tömegek gyűltek össze, hogy bemutassák, milyen egyedi és kreatív módszerekkel lehet a föld alól előhívni ezeket az apró lényeket.

A fesztivál nemcsak a helyiek, hanem a különböző tájakról érkező látogatók számára is kiváló szórakozást nyújtott. A Deutsche Welle tudósítása szerint a résztvevők lelkesedése és a verseny szellemiségében megmutatkozó kreativitás évről évre vonzza a közönséget.

A Gilisztacsalogató Fesztivál egyedülálló hagyománya és a résztvevők által alkalmazott módszerek sokszínűsége teszi igazán különlegessé ezt az eseményt. A fesztiválra látogatók nemcsak a verseny izgalmát élvezhetik, hanem betekintést nyerhetnek a giliszták világába is.

A Deutsche Welle és a Telex együttműködésében készült videó további részleteket is megörökített a fesztiválról, így az otthon maradók is részesei lehetnek a cornwalli gilisztacsalogatás élményének.

: Deutsche Welle