Ki rabolta el Bochkor Gábor szívét?

Nem maradt tovább szingli Bochkor Gábor, a 60 éves műsorvezetőnek új barátnője van, aki már a lányával is találkozott. Egy közeli barátja, Pásztor Anna árulta el a titkot, miközben viccelődött egy rádióműsorban, hogy Bochkor tartozik neki, de tiszteletben tartja a műsorvezető párkapcsolatát, mivel már találkozott a kedvesével.

A Retro Rádió sztárja, mióta szakított Várkonyi Andreával, nem beszélt a magánéletéről, de úgy tűnik, a jelenlegi kapcsolata komoly, hiszen a barátnője már ismeri Bochkor lányát, Nórát is. A Blikk forrásai szerint Bochkor Gábor a Kongresszusi Központban tartott születésnapi buliján mutatta be új párját a barátainak és a lányának.

Egy ismerős szerint Bochkor boldognak tűnt a születésnapi eseményen, nem csak a megünneplés miatt, hanem mert a lánya és a barátnője is ott volt mellette, aki egyébként fiatalabbnak látszik nála. Bochkor és Várkonyi Andrea 2018-ban szakítottak 12 év után, és a rádiós hosszú ideig nem volt új kapcsolatban. 2021 májusában derült ki, hogy Bochkor már egy korábbi kapcsolatát is befejezte, amely több mint két évig tartott dr. Demeter Alexandrával, a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert személlyel.

Demeter Alexandra a kapcsolatukról azt nyilatkozta, hogy mindent megtett, hogy működjön, de úgy érezte, semmi sem volt elég jó, és a rádiós még a barátai előtt sem vállalta fel a kapcsolatot. Most azonban úgy tűnik, Bochkor új kapcsolatában már túljutottak ezen a ponton, hiszen a születésnapi bulin nyíltan vállalta a barátnőjét.