Tóth Gabi: Nagyon szeretném, ha szeretnének

Az énekesnő, Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence a közelmúltban adott egy interjút, amelyben őszintén beszéltek kapcsolatukról, életükről és az énekesnő megfelelési kényszeréről.

Tóth Gabi a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsor legújabb epizódjában, párjával együtt, Papp Máté Bencével jelent meg. Az énekesnő elmondta, hogy kapcsolatuk elején több súrlódás volt köztük, mivel kapcsolatuk túl korán került a nyilvánosság elé. Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy nem a párja miatt ért véget előző házassága Krausz Gáborral, hanem már akkor is véget vetett volna, ha Papp Máté nem jelenik meg az életében.

Az énekesnő szerint a válás után sokan azt tanácsolták nekik, hogy maradjanak a háttérben, amíg a botrány lecseng. Tóth Gabi azonban ma már másképpen cselekedne, és nem próbálná elrejteni új kapcsolatát. "Elmondtam volna és kiálltam volna, megszólaltunk volna" – magyarázta, hogy mit csinálna másképp, ha visszapörgethetné az idő kerekét.

Tóth Gabi beszélt arról is, hogy korábban állandó megfelelési kényszerben élt, és fő célja az volt, hogy mindenki szeresse őt. Palik László kérdésére, hogy valóban letette-e ezt a terhet, az énekesnő elismerte, hogy nehéz lenne azt mondani, mert még mindig szeretné, ha szeretnék őt. Hozzátette, hogy megosztó személyiség volt mindig is, és elfogadja, ha valaki azért nem szereti őt, mert irritáló az energiája vagy nem tetszik az énekhangja, de nem szeretné, ha valótlan okok miatt ítélnék meg.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával, Papp Máté Bencével való kapcsolata lehetővé tette számára, hogy önazonosabb legyen. Elmondása szerint már nem veszi fel azokat a manírokat és a „nagyasszony”-szerepet, amit korábban tett, kivéve a színpadon, ha az adott dal előadása megkívánja. "Tüzesek vagyunk! Máté nagyon erős személyiség, akkor én csöndben vagyok, arrébb megyek. Ha nagyon bepörgök, akkor rám teremt, hogy álljak le. Amikor nem tudom kontrollálni az indulataimat, akkor nagyon teátrálisan előadom" – mesélte az énekesnő a kapcsolatuk dinamikájáról.

Papp Máté Bence arról beszélt, hogy kapcsolatuk Tóth Gabival sokkal nagyobb hatással van az életére, mint a külvilág reakciói. Az énekesnőtől békét és szeretetet kapott, és egy olyan társat, akivel közösen tudják tervezni a napokat és a jövőt. Arra a kérdésre, hogy terveznek-e összeházasodni és családot alapítani, a Fricska Táncegyüttes alapítója csak annyit mondott: "Valami lesz, az biztos." "Békét, szeretetet, egy társat, akivel megértjük egymást, akivel közösen el tudjuk tervezni a napokat, a jövőt. Van néha súrlódás, de az inkább az, hogy vannak kemény problémák, amivel szembenézünk minden téren, de nem adjuk fel, nyomjuk és működik ez így is" – tette hozzá Papp Máté Bence a kapcsolatuk jelenlegi állapotáról.