Suri Cruise érettségi átadó ünnepsége és új szerelme

Suri Cruise, Katie Holmes és Tom Cruise lánya, édesapja nélkül vette át érettségi bizonyítványát, és úgy tűnik, hogy lecserélte vezetéknevét, miközben új barátjával, Toby Cohannal tölti a nyári szünet első napjait.

A héten New York-i középiskolájában megtartott szalagavató után pénteken elballagott Suri Cruise. Az ünnepségen jelen volt édesanyja, Katie Holmes és egy barátja, azonban édesapja, Tom Cruise nem jelent meg. A Szcientológia Egyház, amelynek Tom Cruise híve, elvei szerint tilos a kapcsolattartás a nem hívőkkel, ami miatt a színész évek óta nem beszél lányával.

Suri nemrégiben úgy döntött, hogy megválik vezetéknevétől, és anyja középső nevét, a Noelle-t kezdi használni. A ballagási menetrenden is már Suri Noelle-ként szerepelt a 18 éves fiatal.

A gimnazista éveknek mosolyogva mondott búcsút, és tervei szerint ősszel egy pittsburghi egyetemen fogja folytatni tanulmányait. Azonban nem csak az akadémiai előmenetelével kapcsolatban történtek változások Suri életében. A nyilvánosság, amely eddig csak a "világ legcukibb kislányaként" ismerte, mostanra egy felnőtt nő képében találkozhat vele, aki már egyetemre készül és romantikus kapcsolatot ápol.

Suri és új barátja, Toby Cohan, a közelmúltban több alkalommal is lencsevégre kerültek. Először a manhattani Upper West Side-on készülődtek az iskolai szalagavató bálra, majd másnap a Central Parkban kapták őket lencsevégre, amint a nyári szünet első gondtalan napjait élvezik egy romantikus sétán. Ezek a pillanatok jelzik, hogy Suri Cruise már nem csak a szülei árnyékában él, hanem saját életútját járja, amely magában foglalja a személyes kapcsolatok kibontakozását is.