Rejtélyes fotó: eltűnt Ördög Nóri karja

Meglepő fotót osztott meg közösségi oldalán Nánási Pál, amelyen felesége, Ördög Nóri karja láthatatlanul maradt. A fotós elismeri a hibát, de úgy döntött, hogy mégis közzéteszi a képet.

Nánási Pál, aki gyakran megörökíti felesége, Ördög Nóri pillanatait, ezúttal egy furcsa képet tett közzé. A fotón Nóri jobb karja egyszerűen nem látható, ami első pillantásra talán nem tűnik fel, de ha egyszer észrevesszük, képtelenség nem észrevenni. Nánási a közösségi médiában megosztott bejegyzésében így kommentálta a helyzetet: "A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem. Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni" – írta, majd egy nevetős emoji kíséretében felfedte a hibát: a jobb karja eltűnt.

A fotós hozzátette, hogy felesége karja annyira közel volt a testéhez, hogy a választott szögből egyszerűen nem látszott. Nánási elismerte, hogy ez rendkívül zavaró látvány, de megjegyezte, hogy felesége így is gyönyörű. Az ilyen típusú hibák még a legtapasztaltabb fotósokkal is megeshetnek, és ez az eset is bizonyítja, hogy a tökéletesség hajszolása helyett néha érdemes humorral kezelni a helyzetet.