Magyar Péter ígérete az éjszakai incidens után

Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke újabb bejegyzést tett közzé hivatalos Facebook-oldalán, amelyben személyes hangvételű üzenetet intézett követőihez, reagálva a csütörtök hajnali eseményekre.

A Blikk korábbi beszámolója szerint Magyar Péter egy Ötkert nevű szórakozóhelyen mulatott, amikor összetűzésbe került. A politikus a történtek után kijelentette, hogy csapdába csalták, de most ismételten megszólalt a közösségi médiában.

"Ahogy többször írtam, ember vagyok és ezért én is hibázom" – olvasható a legújabb posztjában. Magyar Péter hangsúlyozta, hogy a sikerek eléréséhez csapatmunka és egymás tisztelete szükséges, és tudatában van annak, hogy milyen felelőssége van a közösség irányításában.

A TISZA Párt alelnöke ígéretet tett arra, hogy a jövőben még többet fog dolgozni, és minden energiáját ennek az ügynek szenteli. "Hogy ez mire lesz elég, azt a magyar emberek és a Jóisten eldönti" – fogalmazott befejezésül, majd egy idézettel zárta le a bejegyzését: "Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom".