Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté házasságának titka

Lékai-Kiss Ramóna megosztotta követőivel, hogyan sikerült újra megtalálniuk a harmóniát házasságukban egy közös nyaralás által.

A közismert műsorvezetőnő, Lékai-Kiss Ramóna nemrégiben arról számolt be, hogy férjével, a kézilabdázó Lékai Mátéval kettesben töltöttek el egy időt az Egyesült Államokban, ami lehetőséget adott számukra, hogy újra egymásra hangolódjanak. A pár közös gyermekük, Noé nélkül utazott el, ami miatt Ramóna elmondása szerint könnyeket is ejtett.

Ramóna a közösségi médiában osztotta meg élményeiket, és elárulta, hogy bár nehéz volt gyermekük nélkül elmenniük, a férje meggyőzte őt arról, hogy ez az idő nekik is jár. A műsorvezetőnő szerint ez a döntés újabb öt évet adott a kapcsolatuknak.

A bejegyzésében Ramóna így fogalmazott: „Sok közös kép és sok nyálas tartalom következik... egy év után újra kettesben nyaralunk és én úgy, de úgy vártam ezt a pillanatot! Persze sírtam Noé miatt, mert szintet ugrottunk és idén megtörtént az, hogy egy teljes hétre elutaztunk... kértem Mátét, hogy ne tegyük, de azt mondta ez nekünk is jár, és igaza volt! A legjobb döntést hoztuk, újra egymásra hangolódtunk, és tényleg nem lehet tudni meddig tart, de az biztos, hogy ez az egy hét, újabb 5 évet adott nekünk”.