Köllő Babett eltűnik a TV2 képernyőjéről, de formában marad

Sokakat meglepetésként érhet, hogy Köllő Babett idén nem fog látható lenni a TV2 műsoraiban. A népszerű színésznő, aki az elmúlt években a csatorna egyik meghatározó arca volt, ősszel sem műsorvezetőként, sem zsűritagként, sem versenyzőként nem jelenik meg a képernyőn.

Köllő Babett a Borsnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy bár megkeresést kapott, de ő maga döntött úgy, hogy nemet mond, és ebben az évadban nem lesz jelen a tévében. "Valóban nem leszek most ebben az évadban képernyőn, bár kaptam megkeresést, de nemet mondtam és ez az én döntésem. Ennél többet nem szeretnék mondani róla. Később talán majd igen, de egyelőre nem" – fogalmazott sejtelmesen.

A story.hu-nak adott nyilatkozatában Köllő Babett kifejtette, hogy saját döntése volt a pihenés választása és az, hogy ősszel nem lesz látható a nézők számára. "Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők, mint ahogy az is, hogy inkább a pihenést választottam" – mondta.

A színésznő döntése kollégái számára is váratlan volt, és úgy tudni, a TV2 komplex csomagot ajánlott neki, amit végül nem fogadott el. Habár a képernyőn nem láthatjuk ősztől Babettet egyetlen műsorban sem, a tévés attól még igyekszik a legjobb formájában tündökölni: folyamatosan edzeni jár, és a napbarnított bőrre is törekszik, bár az utóbbival úgy tűnik egyelőre, hogy hadilábon áll.

"Annyira irigylem azokat az embereket akik szeretnek napozni. Nekem szenvedés. Nehezen is barnulok, és unatkozom közben. Ennél csak a szaunában vagyok vállalhatatlanabb. Percenként elmondom, hogy ez borzalmas" - írta a posztjában Babett, ahol egy fotót is mellékelt, ahol a hasát is megvillantotta.

Babett közvetlen kapcsolatot ápol a követőivel, így többen kifejezték egyetértésüket, és akadt olyan rajongója is, aki azt ajánlotta a napozó hírességnek, hogy koktélok szürcsölgetésével üsse el az időt. A műsorvezető jót nevetett a bohókás ötleten, de úgy gondolta, nem él vele.