Donald Trump fia szerint győzelme esetén véget ér a háború

David Pressman támadása Orbán Viktor ellen példa nélküli, indokolatlan és nevetséges. Abban a pillanatban vége lesz, amint győz az apám – fogalmazott ifj. Donald Trump egy interjúban, amelyben többek között apjáról és a novemberi elnökválasztásról is beszélt.

Ifj. Donald Trump a Mandinernek adott interjújában kijelentette, hogy a háborúnak azonnal vége lesz, ha apja, Donald Trump győz a novemberi elnökválasztáson. A fiatal Trump szerint egy második Trump-elnökség sokkal eredményesebb lenne, és ezért próbálják őt agresszívan meggátolni.

Megemlítette, hogy ha tisztességes választásokat tartanának az Egyesült Államokban, akkor apjával együtt az amerikai politikatörténet egyik legnagyobb győzelmét érnék el. Hozzátette, hogy a Közel-Keleten sem lenne háború, ha Donald Trump lenne hivatalban, és kritizálta az Egyesült Államok jelenlegi vezetését, mondván, hogy gyengeséget sugároznak, ami a világ rosszfiúit támadásra ösztönzi.

Ifj. Donald Trump szerint Orbán Viktorra az Egyesült Államokban nagyszerű vezetőként tekintenek, akitől „megőrülnek a liberális idióták”, és a konzervatív mozgalom számára ma ő a világ nagy vezetőinek egyike. Kifejtette, hogy Magyarországon semmi olyasmi nem történik, ami az Egyesült Államoknak kárt okozna, épp ellenkezőleg, David Pressman amerikai elnök kritikája a magyar kormánnyal szemben példa nélküli, indokolatlan és nevetséges, és ez is megváltozna, ha apja győzne.

Az interjúban ifj. Donald Trump arról is beszélt, hogy az Egyesült Államok gyengeséget sugároz, ha olyan vezetője van, aki nem emlékszik, hol van, és naponta többször leesik a színpadról. Ez a megjegyzés arra utalhat, hogy szerinte az ellenfelek kihasználják az Egyesült Államok jelenlegi helyzetét.

Ifj. Donald Trump nemrég Budapesten tartott előadást az MCC meghívására.