Heti horoszkóp: jobb, ha a Szűz kivár, az idő neki dolgozik, a Halak legyen rámenős

A Blikk heti horoszkópjából most megtudhatja, mit ígérnek önnek a csillagok a következő hétre.

A Kos számára az érzelmi és értelmi kapcsolatok terén változások várhatóak, míg egészségügyi szempontból a szemükre kellene odafigyelniük. Munka terén a szemléletmódjukon kellene változtatniuk. A Bika régóta húzódó problémákkal szembesülhet, és a munkahelyi előmenetelüket is féltékeny kollégák veszélyeztethetik. Az Ikrek félreértéseket tisztázhatnak a kapcsolatukban, egészségükre a Jupiter hizlaló hatása miatt kell figyelniük, munkájukban pedig helyettesítésre kényszerülhetnek. A Rák számára a szerelmi és szexuális gondokra régi módszerek jelenthetnek megoldást, míg munkában külföldi lehetőség kínálkozhat számukra.

Az Oroszlánoknak a szerelemben viharos időszak jöhet, egészségükre a napozás okozhat gondot, munkában pedig külföldi munkalehetőség adódhat. A Szűznek utazásra kellene elmennie, hogy elkerülje a munkahelyi gondokat, míg a Mérlegnek a pihenésre kellene koncentrálnia, és kerülnie kellene a negatív energiákat. A Skorpió számára a szexuális energiák levezetése lehet a fókuszban, egészségükre a hányinger lehet jellemző, munkában pedig elfogadónak kellene lenniük. A Nyilasnak a házasságában a hűség lesz a középpontban, az álmatlanság jelenthet problémát, munkában pedig kreatív időszak vár rájuk.

A Baknak a házasságában a béke és nyugalom jellemző, egészségüket a stressz okozhatja, munkában pedig a terhek megosztására van szükség. A Vízöntő számára a szerelem lesz a hét fókuszában, egészségükre a sportolás lehet a megoldás, munkában pedig a mélyebb összefüggések felismerése várható. Végül a Halaknak a szerelemben a kiborulás veszélye fenyeget, egészségükre a citromos bedörzsölés lehet jó, munkában pedig a lelkesedésük hozhat sikert.