Dombóvári Vanda életmódváltásba kezdett

Dombóvári Vanda, a népszerű műsorvezető, 50. születésnapja alkalmából úgy döntött, hogy radikális változtatásokat hajt végre életmódjában. Elhatározta, hogy felhagy a késő esti evésekkel, rendszeresen sportolni fog, és több időt szán a pihenésre.

Vanda elmondása szerint az ötven az új hetven, és bár a környezete szerint fiatalabbnak néz ki, ő maga már nem érzi ezt így. A műsorvezető szerint reggelente derékszögben ébred, és nem hagyja el smink nélkül a házat. A változásra való elszántságát születésnapi fogadalmával is alátámasztotta, amelyet már el is kezdett megvalósítani. Vanda kiemelte, hogy az egészségtelen éjszakai evésekkel azonnal fel kell hagynia, mivel ezek hozzájárultak a plusz kilók felkúszásához.

A műsorvezető a rendszeres mozgást is beépítette mindennapjaiba, hetente többször úszni jár, ami nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is jótékony hatással van rá. A pihenésre is nagyobb hangsúlyt fektet, hogy elegendő alváshoz jusson, ahelyett, hogy éjszakánként főzne vagy takarítana.

Születésnapját családja és barátai körében ünnepelte meg. Férje, János, reggelente az ágyba vitte a reggelit, és minden házimunkát elvégzett helyette. A születésnapi vacsorán a család mellett barátai is várták, ami meglepetésként érte, de jól esett neki. Édesanyja egy 50 évnyi levelekből és fotókból álló emlékdobozt készített számára, Csonka Bandi pedig egy vicces videót a reggeli műsor bakijairól. A férje egyhetes szicíliai utazással lepte meg, amit kettesben fognak eltölteni. Gergő, az 11 éves fia, egy megható levéllel köszöntötte, amelyben kifejezte szeretetét és háláját, és zsebpénzéből 30 ezer forintot adott ajándékba, amiből az utazás során vacsorázni fognak.