Spanyolországi vakáció: Détár Enikő bikinis fotókkal örvendezteti meg rajongóit

Détár Enikő, a népszerű 60 éves színésznő, közösségi oldalán osztott meg merész bikinis képeket, amelyeket egy spanyolországi nyaralás során készítettek róla.

A színésznő Instagram-oldalán számolt be arról, hogy párja, a tíz évvel fiatalabb Kiss Péter egy közös spanyolországi utazással lepte meg a napokban. Détár Enikő nem is várta sokáig, hogy megossza a kellemes pillanatokat követőivel, így két tengerparti bikinis fotót is közzétett magáról.

A képek mellett Détár Enikő egy gondolatébresztő kérdést is felvetett követőinek: vajon ők is úgy érzik-e, hogy bár a koruk előrehaladtával a számláló többet mutat, de a lelkük mélyén mégis fiatalabbnak érzik magukat? A színésznő hálásnak mutatkozott a pihentető vakációért, amelyet szerelmének köszönhet. A rajongók sorra dicsérték a bejegyzés alatt, ami jól mutatja, hogy Détár Enikő népszerűsége töretlen.

Érdekességképpen, nemrég egy másik, szintén Spanyolországban nyaraló 39 éves brazil nő, Meirivione Rocha Moraes is felkerült az internetezők látókörébe, aki egy életnagyságú rongybabával él együtt, és akitől három rongygyermek is született. Kapcsolatuk legújabb fejleménye, hogy a „férfi” félrelépett, de Moraes úgy döntött, megbocsát neki. Ők is Spanyolországban töltötték a vakációjukat, amelyről videó is készült.

: Détár Enikő Instagram-oldala : (via Bors)