ByeAlex viharos koncertje Szarvason

ByeAlex és a Slepp egy viharos szombat estén, június 22-én lépett fel Szarvason, ahol órákig várták, hogy az időjárás javuljon, és végül megtarthassák a koncertet.

Szarvason a tervezett időpontban nem tudták elkezdeni a koncertet a vihar miatt, de ByeAlex és zenekara nem hagyta cserben a rajongóit, hanem kitartottak és kivárták, míg az eső alábbhagy. Az X-Faktor egykori mentora, ByeAlex a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a koncertet később, de mindenképpen meg akarják tartani.

sziasztok szarvasiak! mint tudjátok vihar van, ami miatt a koncertünket nem tudjuk megindítani. nem akarunk hazamenni, tartsatok ki, ha bírjátok! éjfélig várjunk! akkor megtartjuk a bulit, ha az időjárás engedi. itt várunk mi is, reménykedünk! csók!

A koncertet végül órákkal később, de megtartották, amiért a rajongók dicséretét záporozták az előadóra. ByeAlex a Facebookon köszönte meg a türelmet és a kitartást, és megosztotta, hogy a vihar ellenére is sikerült egy emlékezetes estét szervezniük azok számára, akik maradtak.

megcsináltuk szarvas! szétb.szta a vihar a bulinkat, de azokkal akik maradtak megtoltuk az estét. ez a rock n roll.

A közösségi médiában többen párhuzamba hozták ByeAlexet Szandival, aki nemrégiben hagyta ott a koncertjét a kevés néző miatt. Ezzel szemben ByeAlex elkötelezettségét méltatták, amiért nem hagyta ott a helyszínt, és megvárta, hogy javuljon az időjárás.

Tóth Andi, az X-Faktor leendő mentora, aki korábban rengeteg támadás ért azért, mert mert önmaga lenni, újabb díjat kapott, és boldogságát megosztotta a világgal. Andi tavaly márciusban jelentette be, hogy véget vet énekesi karrierjének, és azóta mintha kicserélték volna. A díj kapcsán köszönetet mondott a nehéz időszakokért és a csodás barátokért, valamint az inspirációt és támogatást nyújtó emberekért. "Előttünk az élet. Köszönöm" - írta a megható sorokat.