Az Igazából szerelem egykori gyereksztárja és Elon Musk exfelesége összeházasodtak

Lenyűgöző romantikus esküvőn mondta ki az igent Elon Musk kétszeres exneje, a 38 éves Talulah Riley színésznő és az Igazából szerelem korábbi gyereksztárja, a 34 éves Thomas Brodie-Sangster szombaton az angliai Ansteyben.

Talulah Riley-t tavaly júliusban jegyezte el az Igazából szerelem egykori gyerekszínésze, Thomas Brodie-Sangster. Az angol színésznő korábban kétszer – 2010-ben és 2013-ban is – ment hozzá Elon Muskhoz, miután 2012-ben először, majd 2016-ban végleg elváltak.

Thomas Brodie-Sangster még gyermekkorában vált ismertté, amikor Liam Neeson filmgyermekét alakította az Igazából szerelem című filmben. Később a Nanny McPhee – A varázsdada és Az utolsó légió című filmekben, valamint a Trónok harca sorozatban is feltűnt.

A színészet hozta össze a párt 2021-ben, a Pistol című film forgatásán, ahol szerelmespárt játszottak, majd a forgatások után egy évvel jelentették be, hogy a való életben is egymás oldalán találták meg a boldogságot.

Talulah Riley a Büszkeség és balítélet sztárjaként hagyta el a házasságot Elon Muskkal, baráti érzésekkel és jelentős vagyonnal a zsebében, beleértve több ingatlant is. Annak idején 16 millió dollárral, vagyis 3,7 milliárd forinttal távozott másodszor az Elon Muskkal kötött házasságból, amiből a házassági szerződés alapján pár ingatlan is járt.

A friss házaspár esküvőjéről a Sun számolt be, ahol Talulah fehér ruhában és csipkefátyolban, fehér rózsacsokorral vonult az oltárhoz, Thomas pedig XIX. századi romantikus regényeket idéző öltözetben várta. A lenyűgöző szertartásról fotoriportban számoltak be, és a hírek szerint egy műemlékkastélyt is vásároltak maguknak.