A Simpson család és más streaming csemegék

A Simpson család 35. évadával folytatódik, és a Disney+ kínálatában június 26-tól lesz elérhető, míg a Max és a Netflix is izgalmas újdonságokkal bővíti a repertoárját.

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában a legfrissebb filmekről és sorozatokról írunk, amelyek Magyarországról is elérhetőek. Idén ünnepli 35. évfordulóját a Simpson család, amely az Egyesült Államokban a legrégebben futó tévésorozatnak számít. Homer Simpson és családja olyan ismert karakterek, hogy még azok számára is ismerősek lehetnek, akik soha nem láttak egy részt sem a sorozatból.

A Maxon Quentin Tarantino legnagyobb bevételt hozó filmje, a Django elszabadul is megtekinthető, amelyben egy felszabadított rabszolga és egy német fejvadász kalandjait követhetjük nyomon. A western műfajában készült film parádés színészi gárdát vonultat fel, többek között Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio és Christoph Waltz főszereplésével.

A Netflixen az Igazság ligája animációs sorozat első évada érhető el, amelyet a DC-rajzfilmekért felelős Bruce Timm készített, és amelyben Batman hangját a két évvel ezelőtt elhunyt legendás Kevin Conroy adja. A sorozatból összesen két évad készült, mindegyik 26 epizóddal.

A Disney+ egy új minisorozattal bővíti kínálatát, amely a Rebecca Godfrey által írt azonos című regényen és egy valós eseményen alapul. A híd alatt című sorozat egy 14 éves diák, Reena Virk meggyilkolásának történetét dolgozza fel, akit egy híd alatt öltek meg. A gyilkosság 1997-ben történt Kanadában, és olyan mértékű felháborodást váltott ki, hogy nemzeti tragédiává nőtte ki magát. A sorozatban Lily Gladstone és Riley Keogh is szerepel.

Végül a Maxon június 21-én debütál az Elfogy a levegő című film, amely a szűkülő Inkubátor programban valósult meg. A film a 1995-ös Teljes napfogyatkozás című alkotás után egy újabb francia költőkkel kapcsolatos történetet dolgoz fel, ezúttal egy tanár szorult helyzetét mutatja be Erdélyben. A filmet Moldovai Katalin rendezte, a főbb szerepekben Krasznahorkai Ágnes és Skovran Tünde látható.