Újból hatalmas tömeg várható a Bazilikánál

Ismét bejelentette magyarországi koncertjét a Mandoki Soulmates zenekar, akik 2023-ban már megtöltötték a Szent István teret, és idén augusztusban ismét a Szent István-bazilika előtt lépnek fel. Az új lemez dalai mellett korábbi alkotásaikat is hallhatja majd a közönség.

A Grammy-díjas zenészekből és ismert előadókból álló Mandoki Soulmates formáció 2024. augusztus 18-án tér vissza Budapestre, hogy újra megtöltsék a Bazilika előtti teret. Tavalyi, 2023-as sikeres koncertjük után idén is hasonló nézőszámra számítanak. A zenekar ezúttal a májusban megjelent új lemezük, a Memory Of Our Future dalait is elhozza a magyar fővárosba.

A Magyar Képek című albumuk, amely 2022 decemberében jelent meg, 25 év után volt az első magyar nyelvű kiadványuk, és számos ismert hazai énekest is felkértek a lemezre. Ezen dalok mellett a korábbi sikereik is felcsendülnek majd a koncerten.

Leslie Mandoki, a zenekar vezetője, Budapestet szülővárosának nevezi, és különleges megtiszteltetésnek tartja, hogy a magyar közönség előtt játszhat. Az augusztusi koncerten a zenei kultúra ünneplése mellett a szabadság, a béke és az emberségesség jegyében készülnek egy felejthetetlen estére. Mandoki hangsúlyozza, hogy a koncerten a lehető legjobb zenei teljesítményt kívánják nyújtani a közönségnek.

A koncert időpontja 2024. augusztus 18., este hét óra, helyszíne pedig ismét a Szent István tér lesz.