71 éves nő is nevezett a Miss Texas szépségversenyre – fotó

Történelmet írt Marissa Teijo, aki 71 évesen vett részt a Miss Texas USA szépségversenyen, ezzel ő lett a verseny legidősebb résztvevője. Az El Pasóból származó egykori fotómodell, aki inspirációt szeretne nyújtani nőtársainak, Houstonban képviselte magát.

Marissa Teijo szombaton állt rajthoz a houstoni Miss Texas USA szépségversenyen, és az NBC News szerint ezzel történelmet írt. Az Instagramon közzétett bejegyzésében Teijo arra buzdította a nőket, hogy higgyenek abban: minden életkorban létezik szépség, és arra inspirálja őket, hogy törődjenek a fizikai és a szellemi egészségükkel.

A Miss Universe verseny szabályzatának nemrégiben történt változásai lehetővé tették Teijo részvételét. A szervezők eltörölték a felső korhatárt, és a versenyre most már házas, elvált, valamint várandós nők is nevezhetnek. Ezek a módosítások több nő számára nyitották meg a lehetőséget, hogy megmutassák szépségüket és tehetségüket a világnak.

A Miss Texas címet végül Aarieanna Ware nyerte el, így ő képviselheti majd a déli államot a Miss USA versenyében. A houstoni verseny Facebook-oldalán megosztotta a legjobb 18 versenyző képét, de a 71 éves Marissa Teijo fotója nem szerepel köztük.