Taylor Swift koncerten ünnepelte születésnapját Vilmos herceg

Vilmos herceg pénteken ünnepelte 42. születésnapját, és ezt nem is akárhogyan tette: Taylor Swift londoni koncertjén tombolt, ahol gyermekei, György herceg és Charlotte hercegnő is elkísérték, bár ők kevésbé élvezték az eseményt.

A herceg születésnapját felesége egy vicces családi képpel köszöntötte hivatalos Instagram oldalukon, ami nagy népszerűségre tett szert. Az esti ünneplés során azonban Vilmos herceg még ezt is felülmúlta, amikor a The Eras Tour koncertjén ugrálva és táncolva feledkezett meg a protokollról. György és Charlotte hercegi gyermekek is jelen voltak, de a videók tanúsága szerint ők nem osztoztak édesapjuk lelkesedésében.

A közösségi médiában megosztott felvételek szerint Vilmos herceg teljesen átadta magát a koncert hangulatának, és a rajongók szerint Diana hercegné is hasonlóan cselekedett volna ebben a helyzetben. A királyi család tagjai nemcsak a koncertet élvezték a stadion egyik legjobb helyéről, hanem Taylor Swifttel is találkozhattak, amiről maga az előadó és a hercegi pár is megosztott egy közös fotót a közösségi felületeiken. A Kensington-palota az X-en, azaz a korábbi Twitteren tett közzé egy képet a királyi trióról az énekesnővel a színfalak mögött a péntek esti koncert előtt.

Taylor Swift kontinenseken átívelő koncertsorozata, a The Eras Tour Londonba is elérkezett, ahol június 21-én lépett fel először, illetve további két koncertet fog adni egymást követő napokon. Augusztus közepén újabb öt fellépés erejéig fog visszatérni az angol fővárosba, ami tökéletesen érzékelteti, mekkora rajongótáborra tesz szert a szigetországban. A 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg elég mozgalmas napokat élt meg, hiszen nemrég repült haza Németországból, ahol előző este az Anglia – Dánia Eb-meccset nézte meg. Swift egy újabb szelfit is posztolt, ezen már barátja, Travis Kelce is csatlakozott hozzájuk. A tömegben ott volt még a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan és Keir Starmer munkáspárti vezető is. Swift „a világ legfelemelőbb városának” nevezte Londont, ahol karrierje korábbi szakaszában egy ideig élt.

Földrengés lett a vége

Taylor Swift június elején a skót fővárosban, Edinburgh-ben kezdte meg három stadionkoncerttel a The Eras Tour nevű világturnéjának 17 fellépésből álló nagy-britanniai szakaszát. A British Geological Survey szerint a Murrayfield stadionban megtartott hétvégi fellépések immár tudományosan is földrengetőnek számítanak, mivel a zene, valamint a több tízezer rajongó tánca és nem egyszer percekig tartó ovációja a stadiontól hat kilométer távolságra is műszeresen jól észlelhető földmozgásokat okozott. A BGS mérései szerint a háromórás koncertek dalai közül minden egyes alkalommal a ...Ready For It?, a Cruel Summer és a champagne problems váltotta ki a legnagyobb szeizmikus aktivitást Edinburghban és környékén. Az intézet számításai alapján a múlt pénteki első koncertet kísérte a legnagyobb amplitúdójú kilengés, ugyanis aznap este a BGS műszerei 23,4 nanométernyi földmozgást észleltek. Szombaton 22,8, vasárnap 23,3 nanométer földfelszíni elmozdulást okoztak Taylor Swift edinburghi koncertjei, amelyeken összesen több mint 200 ezer rajongó volt jelen. A szeizmikus mozgások intenzitása a ...Ready For It? című dal idején érte el maximumát percenként 160 kilengéssel. A British Geological Survey számításai szerint ez azt jelenti, hogy e szám alatt a táncoló rajongók 80 kilowatt energiát fejtettek ki. Taylor Swift tavaly márciusban kezdődött, öt földrészt érintő Eras turnéja a tervek szerint 152 fellépésből áll, és várhatóan több mint 2 milliárd dollár rekordbevételt hoz.

: Pop Base (@PopBase) Twitter, 2024. június 22. : [Forrás hozzáadva] : Pop Base (@PopBase) Twitter, 2024. június 22. : [Forrás hozzáadva]