Vasvári Vivien: Boldogság három gyermekkel

Vasvári Vivien, a népszerű influenszer, büszkén mutatta meg közösségi oldalán, hogy mennyire megnőttek az elmúlt időszakban gyermekei, különösen a legkisebb, Bodnár Colin.

Vasvári Vivien tavaly szeptemberben hozta világra harmadik gyermekét, Bodnár Colint, és azóta is rendszeresen megosztja követőivel a család életének boldog pillanatait. A kis Colin már kilenc hónapos, és legutóbbi Instagram-bejegyzésében Vivien megmutatta, mennyit nőtt a család legifjabb tagja. A közösségi oldalon közzétett fotókon Vivien, férje és a kisbaba együtt szerepelnek, sugárzó boldogságuk és kiegyensúlyozottságuk minden képen érződik.

Az influenszer nem csak gyermekéről, hanem férjéről is elismerően nyilatkozott, akit csodálatos apukának nevezett. "Annyira büszke vagyok rád, és végtelenül hálás, hogy ilyen csodálatos apukája vagy a kisfiunknak! Látni, hogy mennyire szereted, nézni, ahogy vele játszol, ahogy tanítod és óvod, nagyon nagy öröm számomra" – írta Instagram-oldalán.

Egy másik bejegyzésében Vasvári Vivien már mindhárom gyermekével együtt szerepel, Ariana 10 éves, Edward 6 éves, míg Colin 9 hónapos múlt. "Az életem így tökéletes, ahogy van, mert körülöttem van mindaz, amire valaha vágytam. 🙏🏻Velük minden pillanat értékes és felejthetetlen!" – fogalmazott az influenszer, amit a ritkán látható közös családi fotón is megörökített.

Vasvári Vivien a harmadik gyermekének születése után kilenc hónappal is kiváló formában van, gyorsan visszanyerte szülés előtti alakját. Ebben szerepet játszott az is, hogy a terhesség alatt sem hagyott fel az edzéssel, de a jó génjei is hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen kirobbanó formában legyen.