Tóth Andi sosem költ többet 10 ezer forintnál gálára szánt ruhákra

Tóth Andi évek óta nem vesz fel olyan ruhát gálákra, ami 10 ezer forintnál többe kerül, és ennek nagyon egyszerű az oka. A Femcafe által egy díjátadón készített interjúban az énekesnő elárulta, hogy már hat-hét éve 10 ezer forint alatti összegért vásárol ruhákat ilyen eseményekre.

Tóth Andi megosztotta, hogy az első egy-két gálán még nagyon drága, extra ruhákban jelent meg, de hamar rájött, hogy ezeket az öltözékeket nem érdemes többször viselni. Ezért döntött úgy, hogy olcsóbb darabokat választ, mint például a mostani ruháját, amelyet mindössze háromezer forintért szerzett be a Bershka üzletláncban.

Az énekesnő hozzátette, bár ruhája kicsit hálóingre emlékeztethet, a meleg időjárás miatt mégis praktikus választásnak tartja. Tóth Andi a visszavonulásáról is beszélt, jelezve, hogy jelenleg jól érzi magát, de nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy a jövőben újra színpadra álljon, ha kedve támad hozzá. A "Mérföldkő" kategóriában a Social Media Awardon díjazott énekesnő az X-Faktor leendő mentora is lesz, és meghatódva, egy elegáns kis fekete ruhában vehette át a címet.