Fenyő Iván társra és gyermekre vágyik

Fenyő Iván, a 45 éves színész, a Húzós podcast legutóbbi adásában beszélt karrierje mellett magánéleti vágyairól is. Elárulta, hogy szíve jelenleg szabad, de szeretne egy társat és gyermeket is.

Rónai Egon műsorában Fenyő Iván őszintén mesélt arról, hogy bár egyelőre egyedülálló, egyre inkább érzi a szükségét egy társ jelenlétének. "Mostanában kezd el változni. Jó lenne, ha lenne egy társ, egy pár, egy nő, akivel együttműködünk" – fogalmazott a színész. Hozzátette, nem elvárás, hogy párja mindenben kövesse őt, de fontos, hogy megértse és elfogadja életmódját. Fenyő megemlítette, hogy egyes elvonulásokra párja is elkísérhetné, bár nem mindegyikre, mivel vannak, amelyeknek az a lényege, hogy egyedül vegyen részt rajtuk.

A színész nem titkolja, hogy gyermekvállalásra is vágyik, és ez a vágy már hét-nyolc, sőt kilenc-tíz éve jelen van benne. "De a lényeg, hogy bárhogyan alakul, tudok-e vajon boldog lenni a nap végén? Ha meghalunk?" – tette fel a kérdést. Fenyő Iván elmondta, hogy ha a sors úgy hozná, hogy nem válik szülővé, akkor is boldogan távozna az életből, hiszen "ami történik, úgy tökéletes" és az élet mutatja meg, hogy mi a tökéletes, nem az emberi vágyak.