Vilmos herceg 42. születésnapja

Katalin hercegné saját készítésű, szívderítő fotóval köszöntötte a ma 42 éves Vilmos herceget, a képen a három közös gyermekükkel együtt.

Katalin hercegné egy meghitt és egyben vidám családi pillanatot örökített meg, amikor legújabb fotóján férjét, Vilmos herceget és azon három közös gyermeküket, a tízéves György herceget, a kilencéves Sarlota hercegnőt és a hatéves Lajos herceget ünnepelte születésnapja alkalmából. A felvételen a walesi herceg és gyermekei egy vízparti pillanatban láthatók, valószínűleg éppen fürdőzésre készülődve. Azonban a legújabb képen nem a hivatalos protokollok szerinti kompozícióban, hanem kéz a kézben, nevetve ugrálnak egy tengerparti homokbucka felett, ami egy átlagos családi nyaralós képnek is beillő, kicsit sem formális hangulatot áraszt.

A család a nyilvánosság előtt legutóbb Károly király születésnapi ünnepségén, a Trooping the Colour eseményen jelent meg együtt, amely alkalom egyben Katalin hercegné nagyszabású visszatérését is jelentette. Katalin a múlt hétvégén a Trooping the Colour rendezvényen rövid időre visszatért a nyilvánosságba, és azt is elmondta, hogy vannak jó és rossz időszakai, illetve, hogy még néhány hónapnyi kemoterápiás kezelés vár rá, miután nála és Károly királynál is rákot diagnosztizáltak rövid időbeli eltéréssel.

A hercegné Instagram-bejegyzésében szeretetteljes üzenetet fűzött a fotó mellé, melyben így köszöntötte férjét: "Boldog születésnapot, Apa, mindannyian nagyon szeretünk!". A bejegyzés gyorsan nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában, ahol a királyi család rajongói körében mindig nagy érdeklődés övezi a családi eseményeket és a hercegné által megosztott pillanatokat. A követők áradozó kommentjeikben többen is "minden idők legjobb királyi fotójának" nevezték az új képet, kiemelve annak lazaságát, normális és vidám hangulatát. A Daily Mail szerint a fotót Katalin készíthette a múlt hónapban, Norfolkban, a holkhami strandon.