Kárász Eszter: Életből szerzett "egyetemi végzettség"

Kárász Eszter, a híres énekesnő és bohócdoktor, a Palikék Világa by Manna Szóló című műsor vendégeként beszélt élete nehézségeiről és azokból merített inspirációról.

A gyerekszínészként kezdődött pályafutása során Édith Piaf emlékét idéző Padam című francia sanzonestjével ismertté vált Kárász Eszter a műsorban Dombovári Vandának mesélt a múltról. Elárulta, hogy a válóper után közvetlenül egy fellépésre sietett, ahol a zenésztársai láthatóan megdöbbentek azon, hogy a "Nem bánok semmit sem" című dal még soha nem szólt olyan jól. Eszter szerint élete mélypontjain írta a legjobb dalokat, és olyankor születtek a legcsodálatosabb Piaf-koncertek, amikor úgy érezte, nincs tovább, és nem tud folytatódni.

Az énekesnő nem rejti véka alá az érzelmeit, és bátran vállalja, hogy néha rosszul van, sír, és összeomlik. Elmondása szerint bár erős személyiségnek tartja magát, ő is átél nehéz időszakokat. Eszter hozzátette, hogy mindig talált valami módot a továbblépésre, és bár nem hiányoznak ezek az időszakok az életéből, sokat tanult belőlük. Nevetve jegyezte meg, hogy az életből már "egyetemi végzettsége" vagy akár "doktori fokozata" kezd lenni.