Ben Affleck Jennifer Lopez hírnevéről beszélt

Ben Affleck részletesen beszélt arról, hogyan éli meg felesége, Jennifer Lopez hírnevét egy friss interjúban, miközben a sajtóban a házasságuk válságáról szólnak a hírek.

A külföldi sajtóban hetek óta terjednek a pletykák, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága válságban van. Affleck a Hart to Heart című műsorban Kevin Hartnak adott interjújában mesélt arról, hogyan alkalmazkodik felesége, Jennifer Lopez hírnevéhez. A Page Six értesülései szerint a színész elmondta, hogy bár az emberek szeretik a munkáját, felesége iránti rajongásuk mégis elképesztő méreteket ölt.

Affleck egy konkrét esetet is felidézett, amikor családjával és Jennifer Lopez ikreivel együtt másfél háztömböt kellett sétálniuk, ami egy igazi káoszba torkollott a Times Square-en. Egy lila nadrágkosztümöt viselő hölgy még hátrafelé futva is videózni kezdte őket.

A színész azt is elárulta, hogy bár nem szereti a nagy figyelmet, és ezért néz ki időnként frusztráltnak a lesifotókon, valójában csak kissé félénk. Affleck szerint az emberek gyakran kérdezik tőle, miért tűnik folyton dühösnek, amire ő csak annyit felel, hogy nem szereti, ha az arca előtt hadonásznak a fényképezőgépekkel.

Az interjú során azonban nem érintették a házasságuk állapotával kapcsolatos pletykákat, így továbbra is kérdéses, hogy a kapcsolatukban valóban vannak-e problémák.