A pornósztár elárulta, mennyi az ideális időtartam a hálószobában

Belle Olivia, az Egyesült Királyság egyik legjobban kereső OnlyFans-modellje, a Rebel Devil Podcast adásában beszélt arról, hogy szerinte mennyi az ideális időtartam egy szexuális együttléthez.

A modell szerint a hosszú órákon át tartó szex unalmas, ezért ő 10 és 15 perc közötti időtartamot tart ideálisnak, kizárólag az aktusra vonatkozóan. Belle Olivia kiemelte, hogy az intimitásra az aktus előtt és után is szükség van. Ezzel kapcsolatos véleménye nem tér el jelentősen az átlagtól, hiszen egy szexterapeuták által végzett kutatás résztvevői a 3 és 7 perc közötti időtartamot jelölték meg ideálisnak, míg a fél órát meghaladó együttléteket a többség túl hosszúnak ítélte meg.

A 21 éves pornósztár a péniszméret ideális méretét is meghatározta, amely szerinte 6,5 hüvelyk, azaz körülbelül 17 centiméter.

Míg Belle Olivia az ideális időtartamról és méretről beszélt, Molnár Anikó, aki szintén az OnlyFans platformon tevékenykedik, egy másik aspektusát mutatja be az online erotikus tartalmak világának. Anikó többször is bebizonyította már, hogy nem szégyenlős a kamera előtt, és új szintre emelte a csábítás fogalmát a legújabb Instagram-képén, ahol csupasz mellel forrósította fel a hangulatot. A szőke szépség a topját teljesen lehúzva megvillantotta hatalmas melleit a követőinek, akik a pikáns látványtól köpni-nyelni nem tudnak.

Molnár Anikó, aki az egykori Nagy Ő szereplőjeként is ismert, nem titkolja, hogy az erotikus tartalmak feltöltésének köszönhetően már több milliót keresett, és a pozitív reakciók csak még nagyobb löketet és motivációt jelentenek számára. A 45 év feletti szőkeség egyik célja, hogy megmutassa, ennyi idősen is lehet vonzó egy nő, másik fontos küldetése pedig, hogy édesanyjának jó életet biztosítson. Anikó elárulta, hogy anyukája időskori problémái motiválják, és ha szükséges, mindenre képes annak érdekében, hogy gondoskodjon róla.

A bombázó a melleit is meg tudta csináltatni a vagyonából, de még nem teljesen elégedett a végeredménnyel, a jövőben újra kés alá szeretne feküdni. A kánikula berobbanásával Anikó csak tovább fokozta a felforrósodott hangulatot, a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában levetkőzött és a kamerába nyomta az óriási kebleit, mellbimbóját csak egy-egy emotikonnal takarta.

: LadBible, Rebel Devil Podcast. : Instagram, Molnár Anikó.