Az RTL Magyarország azonnali műsorváltozásokat vezet be

Az RTL Magyarország csatornán jelentős műsorváltozások történtek, melyek azonnali hatállyal léptek érvénybe, és minden esti programot érintenek. A nyári műsorrendet az eredeti tervekhez képest még a szezon előtt alaposan átalakították, és június 10-én kezdődött el a nyári rend, de most újabb változtatásokat hajtottak végre.

Az RTL Magyarország újabb műsorváltozás mellett döntött, amely a korábbiakhoz képest kisebb mértékű, de azonnali hatállyal csütörtöktől módosítja a főműsoridős programstruktúrát.

A Fókusz magazinműsor 18:55 helyett már 18:45-től kezdődik, így egy időben kerül adásba a Tények Plusszal. Egyelőre nem ismert, hogy az RTL Híradót rövidítik-e a korábbi kezdés miatt, vagy csak a reklámblokkot hagyják el a Fókusz előtt. Emellett a Fókusz bruttó adásideje (reklámokkal együtt mért) 20 perccel hosszabb lesz.

A műsorváltozások hatására A mi kis falunk napi ismétlése 10 perccel később, 20:10-kor kezdődik, míg a Drága örökösök 6. évadának sugárzása 5 perces csúszással, 21:20-kor veszi kezdetét. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása 22 óra 35 és 45 perc között indul, a Cápák között éjjeli ismétlésének új időpontja pedig 23:10-kor lesz.

A hétvégi napokat azonban nem érintik az azonnali műsorváltozások.