Gáspár Győző közel egy éven át szervezte Evelin dubaji születésnapját

Gáspár Evelin könnyekig hatódott, amikor megtudta, hogy édesapja, Gáspár Győző egy dubaji luxusnyaralással lepi meg harmincadik születésnapjára, melynek keretében ejtőernyős ugrást és Jason Derulo koncertet is élvezhetett. Győző számára ezúttal nem volt kérdés a költség: több mint 4 millió forintot fordított az utazásra.

A Gáspár család egyhetes vakációját közel egy évig szervezte Győző, aki a Blikknek elárulta, hogy már tavaly augusztusban kezdte el tervezni és lefoglalni a szükséges dolgokat. A családfő szerint nem akartak nagy bulit csapni, hanem egy szép helyen, négyesben szerették volna megünnepelni Evelin jeles napját. Győző büszke lányára, aki mindig is jóravaló és szorgalmas volt, kitűnő tanulóként végezte el az iskoláit, és ezzel szerette volna kifejezni megbecsülését. A nagyobbik lánya előtt sokáig titokban tartotta az egyhetes vakációt, és csak januárban egy meghívó formájában tudatta vele a meglepetést.

Evelin a születésnapjának reggelén a Pálma-szigeten ejtőernyőzött, így csodálhatta meg Dubajt madártávlatból. Emellett kedvenc előadójának, Jason Derulonak a koncertjén is részt vehetett VIP vendégként. Győző elmesélte, hogy Jason éppen abban a szállodában és azon a szinten szállt meg, ahol ők is, és egy étteremben sikerült összefutniuk vele, a feleségével és a gyerekeivel. Derulo nagyon kedves volt, fotózkodtak vele, és Evelin még pár szót is váltott vele.

A család a dubaji Atlantis The Royal szállodában szállt meg, amelyet korábban Beyoncé adott át, és ahol a tengerre néző szobákban élvezték az eszméletlen luxust. Bár Győző nem árulta el, mennyibe került a vakáció, információink szerint a család több mint 4 millió forintot költött el az egy hét alatt.